Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Noordermannen die geloof handen en voeten willen geven. Dit doen wij door mensen in Hartagyugh (Armenië) te helpen hun huis wind-en waterdicht te maken. Samen met de lokale bevolking bouwen wij een aantal jaren mee in Hartagyugh. Wij werken samen met het landbouwproject aan een zelfstandige economie in het dorp. Wij zijn dat er al positieve ontwikkelingen zijn sinds de start van de projecten (2019), dat geeft goede hoop voor de toekomst!

 

Onze plannen

Ieder voorjaar proberen wij naar Armenië af te reizen om nieuwe projecten voor te bereiden die in het najaar door een groep Noordermannen worden uitgevoerd. De werkzaamheden vinden plaats in nauwe samenwerking met de lokale bevolking. Ons doel is dat de bevolking na verloop van tijd de draad zelf weer kan oppakken en het leven voor hen weer hoop- en zinvol mag zijn.

Reis groep 2021

Reis groep 2022

Reis groep 2023

‘Om een week lang, met eerst nog onbekende mensen op te trekken, en het ontmoeten van mensen met een andere cultuur en die leven in bizarre levensomstandigheden, zonder dezelfde taal te spreken heeft mij diep geraakt.’